KUVAYİ MİLLİYECİLER’DEN BAŞKAN TUNA’YA ZİYARET

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Mehmet Topal ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı.

Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 91.yıldönümü kutlamaları kapsamında Başkan Tuna’yı ziyaret eden Dernek Başkanı Mehmet Topal ve yönetimi, gerçekleştirdiği etkinliklerle Başkan Tuna’nın tarih şuurunu genç nesillere aktarmaya çalışmasını, milli ve kültürel değerlere verdiği önemi takdirle karşıladıklarını söyledi.

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Mehmet Topal, ziyaret sırasında başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Tuna’ya bir plaket takdim ederek, 3.döneminin de hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Tuna; “Kuvva-i Milliye Ruhunu Hep Canlı tutmalıyız”
Vatan sevgisini anlatan milli şiirlerin okunarak duygulu anlar yaşandığı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Tarihini Bilmeyen Milletlerin Coğrafyasını başkaları çizer.’ Biz de bu düşünceden yola çıkarak, gençliğimize tarih şuurunu aşılamaya ve gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle Kuvva-i Milliye ruhunu hep canlı tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 3 Ocak Kuvva-i Milliye Yürüyüşü’ne katılımlarıyla destek veren Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi’ne ayrıca teşekkür eden Başkan Tuna; “Her yıl binlerce vatandaşımızın katılımıyla düzenlenlediğimiz 3 Ocak Kuvva-i Milliye Yürüyüşü; milli birlik ve beraberlik bilincinin yanı sıra dayanışma ruhunu da yansıtmaktadır. Yürüyüşe destek vererek bu konuda çok hassas olan bu yapıyı tebrik ediyorum. Bu kentin kolay kurulmadığını ve kolay kurtulmadığını en iyi bilen bir yapıdır.Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şube Başkanı Sayın Mehmet Topal ve değerli Yönetimine yeniden teşekkür ediyor, bu ulvi görevlerinde başarılarının devamını diliyorum. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Türk Milleti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Başkan Tuna’ya, üzerinde Ulu Önderimizi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kuvayi Milliye’nin önemini anlatan bir sözünün bulunduğu derneğin flamasını armağan eden Dernek Başkanı Mehmet Topal’a Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da ziyaretin anısına Türk Bayrağı ve bir plaket takdim ederek, teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.