Manisa Büyükşehir Cumhuriyet Coşkusunu Katladı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenledi. Alaybey Zabıta Daire Başkanlığı önünden başlayan yürüyüşe, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşe katılmayanlar da, balkonlardan ve yol kenarlarından korteji selamlayarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sevgi gösterilerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği fener alayı, Alaybey Mahallesi Zabıta Daire Başkanlığı önünden başladı. Fener alayına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, daire başkanları, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Manisa Barosu Başkanı Avukat Zeynel Balkız, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Başkan Ergün’e büyük ilgi

Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar, çeşitli sloganlarla ülkemizin bölünmez bütünlüğüne vurgu yaptı. Balkonlarından Türk bayrağı sallayan ve alkışlarla korteji destekleyenler de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e büyük ilgi gösterdi. Kaldırım kenarlarında bekleyerek korteji selamlayan vatandaşlar, Başkan Ergün lehine sloganlar atarak, sevgi gösterisinde bulundu. Gösterilen ilgi nedeniyle vatandaşlara teşekkür eden Başkan Ergün, sevgi gösterilerine el sallayarak ve vatandaşları selamlayarak karşılık verdi.

Başkan Ergün ile hatıra fotoğrafı

10. Yıl Marşı ve sloganlarla Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden fener alayı, Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu. Düzenlenen etkinlik nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden vatandaşlar, etkinliğin ardından Başkan Ergün ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Başkan Ergün, daha sonra etkinliğe katılan vatandaşlarla toplu fotoğraf da çektirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.