3 OCAK TURNUVASI, ÇEKİŞMELİ GEÇİYOR

Toroslar Belediyesi’nin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun yıldönümü kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği ‘3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na’, hafta sonu oynanan maçlarla devam edildi.

Bu yıl 8.si düzenlenen, Mersin’de 25 resmi kurumun katıldığı ve 4 grupta oluşan turnuvada, bir üst tura çıkmak isteyen kurumların karşılaşmaları oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçiyor.

Korukent Mahallesi Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi ile Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi’nde oynanan maçlara, vatandaşlar ve kurum personelleri de yoğun ilgi gösteriyor.

Bu hafta sonu oynanan müsabakada kurumunu temsilen kendisi de forma giyerek turnuvada yer olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, gösterdiği performansla takım arkadaşlarına destek verdi.

Müsabakaların öncesinde kurum takımlarının oyuncularıyla da sohbet ederek, başarılar dileyen Başkan Hamit Tuna, turnuvanın fair play çerçevesinde devam ettiğini söyledi.

Turnuva ile amaçlarının kurumlar arasında diyaloğu daha da arttırmak olduğunu ifade eden Başkan Tuna, tüm futbolseverleri maçları izlemeye davet etti.

Toplamda 70 golün atıldığı ilk hafta maçlarında şu sonuçlar alındı;
İl Müftülüğü:3 -Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi:3, İl Milli Eğitim Müdürlüğü:8-Mersin Valiliği:1, PTT:7- 112 Acil:0, Erdemli Belediyesi:0-Akdeniz Bölge Komutanlığı:8, Toroslar Belediyesi:1- Emniyet Müdürlüğü:2, Orman Bölge Müdürlüğü:1-Türk Telekom:1, Cezaevi Müdürlüğü:2-Halk Sağlığı Müdürlüğü:1, Toros Devlet Hastanesi:0-Sahil Güvenlik:8, Büyükşehir Belediyesi:8-İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü:1, Yenişehir Belediyesi:3-Ekonomi Bakanlağı:2, İŞKUR:2-Tapu Kadastro Müdürlüğü:0

Turnuvaya; 08-09 Kasım 2014 tarihlerinde oynanacak maçlar ile devam edilecek.Sporseverler, turnuva ile ilgili puan durumu, istatistik tablosu ve maç sonuçlarını Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.