Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kurumsal Logo Yarışması

Yarışma Amacı: Yarışmanın konusu, sürekli yenilenen, gelişen ve büyüyen Tekirdağ’ın hem tarihi değerleri, hem çağdaş nitelikleriyle yüksek yaşama standartlarına sahip ve örnek bir şehir olma yolunda bu özelliklerini yansıtacak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak, özgün amblem/logo’nun tasarlanmasıdır.

Yarışma sonucu, üniversitesi, limanı, tarımı, turizmi, sanayisi , yaşam alanları ve bulunduğu stratejik konumu ile Balkanlar ve Anadolu, Asya ve Avrupa arasında adeta bir köprü görevi gören Tekirdağ’ı tanıtıcı ve belirleyici logonun, yaşadığımız çağa uygun olarak, vizyonel ve fonksiyonel bir forma dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

Yarışma Takvimi:

Yarışma İlan Tarihi : 26 Mayıs 2014 – Pazartesi
Son Teslim Tarihi : 04 Temmuz 2014 – Cuma
Değerlendirme Tarihi : 12 Temmuz 2014 – Cumartesi
Sonuç İlan Tarihi : 18 Temmuz 2014 – Cuma
Ödül Töreni Tarihi : 23 Temmuz 2014 – Çarşamba
Yarışma Jürisi:

Kadir ALBAYRAK, BüyükĢehir Belediye Başkanı
Memiş ASLAN, Ressam
Cemalettin YILDIZ, Anadolu Üni. Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğr. Gör.
Ahmet POYRAZ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire BaĢkanı
Özcan KABAK, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı
Mehmet Şan YILDIZHAN, Haliç Üni. Grafik Tasarım Bölümü Öğr. Gör.
Katılım Koşulları:

Yarışma, herkese açıktır.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeli, düzenleyici kurul, raportör, seçici kurul ve seçici kurulun birinci derece yakınları bu yarıĢmaya katılamaz.
Her katılımcı en fazla üç adet eserle yarışmaya katılabilir.
Yarışmaya sunulan tasarımların; daha önce başka yarışmalarda ödül almamış olmaları, özgün olup başka bir yerde yayımlanmamış olmaları, ayrıca diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmamaları gerekmektedir. Yarışmaya katılanlar tasarımlarının kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.
Değerlendirme Jürisi tarafından, kopya olduğu anlaşılan tasarımlar yarışma dışı kalacak, ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü iade edecektir
Katılım Şekli ve Adresi:

Posta ve kargo yolu ile teslim yapılabilir.
Adres: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Mimar Sinan Cad. No:50 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ 59030
Ödüller:

Birincilik Ödülü : 20.000 TL. + Plaket ve Katılım Belgesi
İkincilik Ödülü : 10.000 TL. + Plaket ve Katılım Belgesi
Üçüncülük Ödülü : 5.000 TL. + Plaket ve Katılım Belgesi
Mansiyon Ödülü (1kişiye) : 2.500 TL. + Plaket ve Katılım Belgesi
Yarışmayı Düzenleyen Kuruluş:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
İletişim ve Ayrıntılı Bilgi:

Yarışma Şartnamesi
Web: http://www.tekirdag.bel.tr/