Başkan Kurt yönetim ilkelerini anlattı

Odunpazarı Belediyesi hizmet içi eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye çalışanlarının büyük ilgi ile takip ettiği programlar kapsamında son olarak başkan yardımcıları ve daire müdürleri 4734 sayılı kamu ihale kanunu, kurumsal liderlik ve belediye yönetimi hakkında son değişikliklere ilişkin bilgi aldı.
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un da katıldığı seminerde ilk olarak Sayıştay Denetçisi Oğuz Çalık, belediye yöneticilerine 4734 sayılı kamu ihale kanunu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye yöneticilerinden gelen sorulara da cevap veren Çalık, ihale kanununda yapılan son değişiklikleri, hazırladığı sunumla belediye yöneticilerine anlattı.

Program kapsamında kurumsal liderlik ve halkla ilişkiler konularında önemli bilgiler veren Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Nezih Orhon, yönetimde güven duygusunun önemine dikkat çekti.
Eğitim seminerinin son bölümünde daire müdürlerine belediye yönetimi hakkında bilgi veren Kadri Veziroğlu, Türkiye’de ve dünyada gerçekleştirilen yerel yönetim çalışmaları hakkında örnekler vererek, belediyeciliğin geldiğini nokta hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HEDEFİ BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ
Önemli konuların gündeme geldiği seminerde daire müdürlerine seslenen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt; “Odunpazarı’nı birlikte yöneteceğiz. Amacımız hedefi birlikte saptamak. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin önerisidir. Biz katılımcılık, demokrasi, özgürlük ve emeğe saygı diyoruz” dedi.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ RUHU OLUŞTURACAĞIZ
Konuşmasında bireysel tercihlerin gruplaştırıldığında değiştiğine dikkat çeken Başkan Kurt; “Biz 1500 çalışanımızla birlikte hareket edeceğiz. Çalışanlarımızın sesine kulak vereceğiz. Onların hissettiği gibi bir kent yaratmalıyız. Önemli olan Odunpazarı Belediyesi ruhu oluşturmaktır” ifadelerine yer verdi.

AYNI HEDEFE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Hedeflerini; “çağdaş ve demokrat bir kent oluşturmak” olarak açıklayan Başkan Kurt; “aynı hedefe doğru birlikte yürüyeceğiz. Avrupa’da yaşayanlar hangi hakka sahipse onu Odunpazarı’nda da sağlayacağız. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğiz” sözlerine yer verdi.

ORTAK DUYGUYU YAKALAMALIYIZ
Odunpazarı Belediyesi’nin yeni döneminde belediyede görev yapan herkesin ortak karar alacağına dikkat çeken Başkan Kurt; “Birlikte tartışacak birlikte karar vereceğiz. Odunpazarı’nda çalışan herkesin belediye ile ilgili söyleyeceği bir sözü mutlaka var. Bunu açıklıkla söyleyeceğiz. Bu anlamda tüm görüş ve önerilere açığız. Ancak bu sayede Odunpazarı’nı çağdaş ve demokratik bir temel üzerine kurabiliriz” görüşlerine yer verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.