Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ameliyat oldu!

etimesgut enver demirel ameliyatAnkara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, safra kesesi ameliyatı oldu. Başarılı geçen ameliyatın ardından sağlığına kavuşan Demirel, hastaneden taburcu oldu ve görevine başladı.

Ameliyatı gerçekleştiren özel ETİMED Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cavit Çöl, ameliyat sonrası Demirel’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Çöl, “Sayın Enver Demirel’in, geçtiğimiz hafta hastanemiz Genel Cerrahi Polikliniğine müracaatı sonucunda yapılan muayene ve tetkiklerinde, safra kesesinde çok sayıda polikler olduğu saptandı ve kendisine 17.11.2014 tarihinde safra kesesi polipozisi tanısıyla laparaskopik kolesistektomi ameliyatı yapılarak safra kesesi alındı. Ameliyatın ertesi günü, sağlıklı bir şekilde hastanemizden taburcu edildi. Safra kesesinin alınması, insanların günlük hayatında ve performansında herhangi bir olumsuz değişikliğe neden olmayacaktır. Sayın Enver Demirel, her zamanki yaşam şekillerine normal olarak devam edebilecektir. Sayın Demirel, başarılı bir ameliyatın ardından hemen toparlanmış, belediye çalışmalarına sağlıklı bir şekilde devam edebilecek duruma gelmiştir” açıklamasında bulundu.

EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Demirel, hastaneden ayrılmadan önce Başhekim Dr. Mutlu Göngör, Prof. Dr. Cavit Çöl ve ameliyat ekibinden Op. Dr. Mustafa Özdemir ile hastane çalışanlarına teşekkür etti. Demirel, sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade ederek, “Allah’a şükür başarılı bir ameliyatın ardından sağlıma kavuşmuş bulunuyorum” diyerek, endişe edilecek bir sağlık probleminin bulunmadığını ifade etti.

GÖREVİNE BAŞLADI
Geçirmiş olduğu operasyon dolayısı ile 2 gün görevinden uzak kalan Başkan Demirel, ameliyatının ardından 1 geceyi hastanede geçirdi, taburcu olduktan sonra da ilk mesai gününde görevine başladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.