ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.

Başkan Adem Murat Yücel, “Millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, vatanperver, iyi ve kalifiye insanlara büyük ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, milletimizin istikbalini emanet ettiğimiz sevgili öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eder, onları yetiştiren ailelerine ve eşlerine en derin şükranlarımı sunuyorum” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğretmenlerin, toplumda önemli bir yeri olduğunu söyledi. Çocuklarımızın ve gençlerin bedensel, duygusal, ahlaki, dini, milli ve toplumsal yönden sağlıklı gelişim göstermelerinde anne ve babadan sonra en etkili kişinin, öğretmenler olduğunu vurgulayan Başkan Yücel, her bireyin bilinçli, yetenekli ve özgür bir vatandaş haline gelmesini, kendi ilgi ve yeteneklerine uygun bir işe ya da mesleğe hazırlanmasını, öğretmenlerin sağladığını dile getirdi.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin, kendilerini, dünü, bugününü ve yarını daha iyi görmelerini, öğretmen yardımıyla tanıyarak geleceğe hazırladıklarının altını çizen Başkan Yücel, “Muallimler, bir milletin geleceğinin şekillenmesinde en çok emek verenlerdir. Öğretmenlerin emek vermediği toplumlarda hiçbir gelişme, insanlığa yararlı bir sonuçla karşımıza çıkmaz” diye konuştu.

Başkan Yücel, ‘’Hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, bizlere bilmediklerimizi öğreten, bildiklerimizi ise daha iyi anlamamıza vesile olan ve bütün zorluklara göğüs gererek bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyoruz. Ahirete intikal etmiş olan öğretmenlerimize Rabbimizden rahmet, yaşayan öğretmenlerimize esenlikler diliyoruz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.