Türel: Anketten çıkan adayımız olur

Türel: Anketten çıkan adayımız olur

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel: Anketten çıkan adayımız olur.

11 Kasım’da Başbakan ve ekibi toplanıyor. İlk değerlendirme yapılacak. Anket sonuçlarına göre ‘seçmenin en çok istediği kişi’ aday olacak

ÖNEMLİ SÜREÇ BAŞLADI
SAMSUN Büyükşehir ve İlçelerinde AK Parti’nin 97 aday adayından hangilerinin aday olacağıyla ilgili en önemli sürece girildi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, halktan en fazla oyu alacak adayla seçime gireceğiz. O nedenle kamuoyu anketlerini önemsiyoruz” dedi.

ÇOK ANALİZ, AZ RİSK
TÜREL: “11 Kasım’da Başbakan’ın başkanlığında toplanıyoruz. Büyükşehir’in adaylarını değerlendirmeye alacağız. Bu değerlendirme süremizin ucu açık. Anketler, akademisyenlerden oluşan ekibin saha çalışmaları raporu, milletvekillerinin görüşü ve temayül sonuçlarının örtüşmesi gerek. Çoklu analiz, en az risk demektir.

1 ARALIK’A KADAR SÜRE VAR
TEMAYÜLLE ilgili sonuçların kimse tarafından bilinmediğini çünkü torbaların açılmadığını söyleyen Türel, şunları söyledi: ‘Teşkilatımızın görüşleri önemlidir ancak tek belirleyici değildir. Biz hiç kimseye,’ İstifa etme seni aday yapmayacağız’ demeyiz. 1 Aralık 2013’e kadar istifa edebilirler. Aday yapmayı düşündüğümüz olursa istifa et deriz”.

Türel, “Aday adayı fazla ama sakınca yok. Nerede hareket orada bereket” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.