TÜRKİYE 2.Sİ OTİZM BAYAN TAKIMINDAN ZİYARET

Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Türkiye Bowling Şampiyonası’nda, 2. olan, Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi öğrencileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi Müdürü İbrahim Acar başkanlığında antrenörler Kevser Tosun ve Gökçen Apaydın’la gerçekleştirilen ziyarette, Bowling Bayan Takımı sporcuları Karya Yaprak Köse ve Buse Akbaş, kupa sevinçlerini Belediye Başkan Yücel’le paylaştılar. Merkezi Kestel’de bulunan Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi Müdürü İbrahim Acar ziyaretle ilgili verdiği bilgide, “2-3 Aralık tarihinde Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Türkiye Bowling Şampiyonası’nda, bayan sporcularımız takım halinde 2.’lik kupası kazandı. Bölgemizin ve ilimizin tek spor eğitimi ve yaşam koçluğu hizmeti veren okulumuza İsveç, Almanya ve Rusya’dan öğrenciler gelmektedir. Öğrencilerimiz elde ettiği bu başarı bölgemiz için bir gururdur. Takımımızın bu sevincini Sayın Belediye Başkanımızla paylaşmak istedik. Başkanımızın, engellilere yönelik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.” dedi.

Engelli bireylere yönelik toplumsal farkındalığı arttırmak ve engelli bireylerin de hayatın içinde özgüven sahibi olmaları için çalışmalar yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Otizm Spor Yaşam Uygulama Merkezi çalışanlarını ve Bowling Şampiyonu öğrencileri tebrik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.