BAŞKAN YÜCEL, ADANA’DA ‘AKILLI ŞEHİRLER VE İNOVASYON ZİRVESİ’NE KATILDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün davetlisi olarak Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi’ne katılmak üzere Adana’ya gitti.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı bugün Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Sheraton Otel’de başladı. “Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi” başlıklı toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı.

Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı’nın (WALD) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) desteği ile gerçekleştirilen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 2 gün sürecek. Zirveye 26 ülkeden 200 civarında belediye başkanı katılıyor.