TÜM ALANYA GÖKBEL’DE BULUŞACAK

Bu yıl 10.su gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali yarın akşam Türkiye’nin sevilen sanatçısı Kubat konseri ile başlayacak

Bu yıl 10.’cusu gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nin tüm hazırlıkları tamamlandı.

Cumartesi günü 20.00’de Grup Sazende ile ücretsiz halk konserleri başlayacak. Havai fişek gösterileri ile Türkiye’nin sevilen sanatçısı Türk Halk Müziği Sanatçısı Kubat sahneye çıkacak. Halk oyunları ve çeşitli etkinlikler de konsere renk katacak.

BAŞPEHLİVANLAR DA ER MEYDANINDA OLACAK

17 Ağustos Pazar gün saat 09.00 da Gökbel Güreşleri başlayacak. Bu yıl ilk kez Alanya Belediyesi bünyesinde yapılacak olan Alanya Belediyesi Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nin konukları arasında 2006 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Osman Aynur, 2005 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Şaban Yılmaz, Kavakçı Kardeşler İsmail Koç ve Salih Torun’da katılacak. Yaklaşık 30 başpehlivan ve 400’e yakın pehlivanın güreş yapacağı festivalin geçtiğimiz yıllara oranla daha kalabalık ve daha renkli geçmesi bekleniyor.

BAŞKAN YÜCEL: GÖKBEL’DE BULUŞALIM

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın Gökbel Yaylası’nda çok kalabalık halk katılımı ile gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nde tüm Alanya halkını davet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.