YÜCEL: BAŞBAKANIMIZDAN DEVLET ÜNİVERSİTESİ MÜJDESİ VERMESİNİ BEKLİYORUZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Pazar gün Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Antalya İl Teşkilatı’nın kongresinde Alanya’ya Devlet Üniversitesi kurulması ile ilgili açıklama yapmasını beklediğini söyledi. Başkan Yücel, “Devlet Üniversitesini canı gönülden istiyoruz. Yerel yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

DEVLET ÜNİVERSİTESİNİ CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu hafta sonu gözümüz kulağımız Antalya’dan gelecek müjdeli haberde olacak.” dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Antalya İl Teşkilatı’nın kongresine katılmak için Pazar gün Antalya’ya geleceğini hatırlatan Başkan Yücel, “Biliyorsunuz ki Sayın Başbakanımız Pazar günü Antalya’ya gelecek. Bizim de gözümüz kulağımız orada Antalya ve Alanya ile ilgili verilecek mesajlarda olacak. Çünkü Alanya ya artık Devlet Üniversitesi’nin kurulmasını canı gönülden istiyoruz. Bu bölgenin istihdamı için, kültürü için, her şeyi için önemli olan bir yatırım. Bunun için de dört gözle Sayın Başbakanımızdan Alanya’ya Devlet Üniversitesi müjdesini bekliyoruz.” dedi.

BİZE DÜŞEN GÖREVİ FAZLASIYLA YAPMAYA HAZIRIZ

Devlet Üniversitesi’nin Alanya için önemine dikkat çeken Başkan Yücel, “Başbakanımızın Alanya’ya verdiği önemi Pazar gün il kongresinde vereceği müjdeli haberle görmek istiyoruz. Alanya’nın gücüne güç katacak Devlet Üniversitesi kararını destekleyip, elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Biz de yerel yönetimler olarak planlamasından, temel altyapı bütünlüğünden tutun da her konuda dört elle sarılarak bizlere düşen görevleri yerine getireceğiz. “ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.