Seyhan Nehri’nde yüzey temizliği

Yüzey temizliği yapılan Seyhan Nehri, Adanalılar için etkileyici bir manzara ve doğal güzellik sunuyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Denizcilik ve İç Su Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Adana Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle Seyhan Nehri’nde yüzey atıklarını temizleme çalışması gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Çelebi Akkuş, Seyhan Nehri’nin, üzerindeki yüzer atıkları barındıramaz hale geldiğini belirterek, “Sayısı artırılacak yüzey temizleme tekneleri sürekli faal olacak ve Seyhan Nehri’nin yüzeyinin her daim temiz kalması sağlanacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Bey’in talimatı ile yapılan çalışmalar sonucu Gondol Marina’da seyretmeye ve yaşamaya değer bir ortam oluşturuluyor. Gondollarımız Adanalıları bekliyor” dedi.

İçilebilir berraklıkta olan Seyhan Nehri’nin Adana’nın önemli bir değeri olduğunu ifade eden Çelebi Akkuş, “Seyhan Nehri’ni temiz tutarak bu değere sahip çıkacağız. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı olarak ‘2015 Adana’nın Yılı Olacak’ sloganı ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.