Adana ASKİ, Hatay Büyükşehir’e hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ( TKBL ) takımlarından Adana ASKİ Spor, cumartesi günü evinde konuk edeceği Hatay Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü, “Takımımız geçtiğimiz hafta Botaşspor karşısında son saniye basketi ile galip geldi. Yakaladığımız bu çıkışı istikrarlı bir şekilde devam ettirmek istiyoruz. Bu hafta da bölge takımlarımızdan Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacağız. Hatay takımı da ligimizin deneyimli ve iyi ekiplerinden. Bu maça Adanalı basketbolseverleri davet ediyorum. Her hafta olduğu gibi destekleri bize güç katacaktır” diye konuştu.

17 Ocak Cumartesi günü saat 16.00 da Menderes Spor Salonunda oynanacak olan Adana ASKİ Spor – Hatay Büyükşehir Belediyesi karşılaşması Akdeniz Türk TV’den de naklen yayınlanacak.