“neden öldürüldüler” Sergisi Odunpazarı’nda

Odunpazarı Belediyesi ve Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nın düzenlediği “Neden öldürüldüler?” sergisi Odunpazarı’nda açıldı.

Gazete formatında ve özel tasarımlarla hazırlanan ‘Neden Öldürüldüler?’ sergisi ülkemizdeki faili meçhul cinayetleri anlatıyor.

23 Ocak 2015 tarihine kadar Odunpazarı Kurşunlu Külliyesinde devam edecek olan sergi, 24-28 Ocak YKSM ve 28 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında Odunpazarı Belediyesi Seramik Park’ta (Yenikent) Eskişehirlilere buluşacak.

Sergi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada tüm Eskişehirlileri bu anlamlı sergiye davet eden Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “Aralarında Uğur Mumcu’nun da bulunduğu Türkiye Cumhuriyeti devrimlerini yaşatmak için mücadele eden 35 aydınımızı hatırlamak ve yaşatmak için bu sergiye öncülük ettik. Bu kişiler ülkemizin gerçek kahramanlarıdır. Bizler de bu 35 kahramanı yaşatmak adına “Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı” ile birlikte bir sergi hazırladık. Gazete sayfaları şeklinde tasarlanan bu sergimizi 2 Şubat’a kadar Eskişehir’in birçok noktasında vatandaşlarla buluşturacağız” dedi.

Sergi kapsamında 24 Ocak 2015 Cumartesi günü Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek olan konserde Tolga Çandar Eskişehirlilerle bir araya gelecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.