GÜLER YÜZLÜ TEPEBAŞI AİLESİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç gerçekleştirdiği ev ziyaretleri Tepebaşı’nın kadınları ile bir araya geliyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı ailesinin fertlerine konuk olmaya devam ediyor. Başkan Ataç, bu ziyaretler çerçevesinde Batıkent Mahallesi’nde Zeliha Özkan’ın evine konuk oldu.

Başkan Ataç, “Tepebaşı’nda kadınlarımızın ve çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizim için çok önemli. Büyük Tepebaşı ailesinin fertleri güler yüzlü olduğu sürece başarılı işler gerçekleştiriyoruz demektir ama bu ailenin bir ferdi olarak sorumluluğumuzda büyük, daha fazla insanımızla bir araya gelerek Tepebaşı’na güç katmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz yıl Pişmiş Toprak Sempozyumu’nda gerçekleştirilen yemek yarışmasında tatlı kategorisinde baklavası ile birinci olan Zeliha Özkan, Başkan Ataç’a kendi yaptığı birlik beraberliği simgeleyen ay yıldız şeklinde ve bereketi, paylaşımı simgeleyen başak şeklinde ev yapımı baklava ikram etti.