TOROSLAR BELEDİYE SPOR, İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Toroslar Belediye Spor, ikinci devrenin açılış maçında Akdeniz Belediye Spor’u 2-0 mağlup etti.

Seyfi Ali Türkoğlu Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Toroslar Belediye Spor, Emirhan’ın attığı penaltı golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Toroslar Belediye Spor, Abdullah’ın 70.dakikada attığı gol ile galibiyete uzandı.

Alınan bu sonuçla puanını 15’e yükselten ve Lig’in 9.sırasında yer olan Toroslar Belediye Spor, Lig’in 15.haftasında 25 Ocak Pazar günü saat:13.30’da Selçuklu Belediye Spor’u Akbelen Koray Aydın Stadı’nda konuk edecek.

Teknik heyete ve sporculara oynanan futboldan dolayı teşekkür eden Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna; galibiyeti hak eden bir oyun sergilediklerini dile getirerek; galibiyet serisinin önümüzdeki haftalarda da süreceğine inandıklarını belirtti.