BAŞKAN CAN, MÜSTEŞAR YARDIMCISI SALİHOĞLU, MERSİN VALİSİ ÇAKACAK VE ADANA VALİSİ BÜYÜK’E TARSUS’UN TARİHİ YERLERİNİ GEZDİRDİ

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kentin tarihi yerleri gezen üst düzey konuklarına Tarsus’u anlattı.

Başkan Can’a, Kaymakam Hasan Göç ile Emniyet Müdürü Haydar Çelik eşlik etti. İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Adana Valisi Mustafa Büyük, Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Dr. Ömer Toraman ve Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Salih Bıçak, sırasıyla Roma Yolu, Saint Paulus Kuyusu, Tarsus Evleri, Hz. Daniyal Kabri, Kubat Paşa Menderesi, Kırkkaşık Bedesteni ve Ulu Camiiyi gezdi.

Tarihi yerler ile ilgili detaylı bilgi veren Başkan Can, konuklara Kırkkaşık Bedesteni’nde yöresel içeceklerden kaynar ikram etti.

Tarsus’un dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu dile getiren Başkan Can, Tarsus’un birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını söyledi.

VALİLER SELFİE ÇEKTİ

Tarsus’a hayran kalan konuklardan Adana Valisi Büyük, Mersin Valisi Çakacak ve İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salihoğlu selfie (öz çekim) çektiler. Salihoğlu telefonunda iki kentin valisi ile birlikte tarihi Tarsus evlerini arkalarına alarak selfie çektiler.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI SALİHOĞLU BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİ

Tarsus’a büyük ilgi duyan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salihoğlu, cep telefonuyla bol bol fotoğraf çekti. Gittiği tüm tarihi yerleri fotoğraflayan Salihoğlu, Tarsus’un çok güzel bir kent olduğunu söyledi.

KONUKLARDAN TEŞEKKÜR

Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Can’a, Kaymakam Göç’e ve Emniyet Müdürü Çelik’e teşekkür ettiler.

Tarsus’ta çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden konuklar, Tarsus’un her geçen gelişen bir kent olduğunu, kent yöneticilerine teşekkür ettiklerini belirttiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.