ROYAL CUP BEŞİKTAŞ’IN

SportPark organizasyonuyla, Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile gerçekleştirilen International Royal Cup 2015 Turnuvası 18 Ocak Pazar Oba Stadı’nda sona erdi.

Turnuvanın son gününde; 3.-4.’lük maçında Galatasaray ile Guaratingueta karşılaştı. Sarı-kırmızılılar 6-0’lık skorla turnuvayı 3. tamamladı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Emre Çolak, 13. dakikada Bruma, 30. dakikada Emre Can, 73. dakikada Hamit Altıntop, 77. dakikada Sinan Gümüş ve 87. dakikada Yasin Öztekin kaydetti.

Beşiktaş Royal Cup 2015 final maçında karşılaştığı River Plate’i 4-3 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Beşiktaş’a galibiyeti getiren goller 20.dakikada Jose Sosa, 48.dakikada Braian Molina Diaz (kk), biri penaltıdan olmak üzere 66. ve 79.dakikada Demba Ba’dan gelirken Rİver Plate’nin golleri ise 22.dakikada Emmanuel Martinez, 25.dakikada Nicolas Agustin Gomez ve 81.dakikada Luciano Romero attı.

Final maçının ardından; Park Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğukan İntepe, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel International Royal Cup 2015 Turnuvası’nı ikinci olarak tamamlayan River Plate takımına plaket verdi. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Beşiktaş takımına kupa verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.