“ÇANAKKALE’DE BİN ŞEHİT, ANTALYA’DA BİN YÜREK” PROJESİNE, YÜCEL’DEN DESTEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından, Çanakkale Muharebeleri’nin 100. Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek, “Çanakkale’de Bin Şehit Antalya’da Bin Yürek“ projesine destek vereceklerini belirtti.

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Süleyman Uysal, Araştırmacılar Hakan Şimşek ve Sabri Duman bugün Belediye Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler. Projenin, Valilik tarafından Çanakkale Muharebeleri’nde Antalya’nın vermiş olduğu tüm şehitleri anmak maksadı başlatıldığını söyleyen Proje Müdürü Süleyman Uysal, “ Projemizin planlama çalışmaları tamamlandı ve uygulama safhasına geçildi. Proje kapsamında İlçe Belediye Başkanlarımızı da ziyaret ederek hem proje hakkında bilgi veriyor, hem de desteklerini istiyoruz” dedi.

Projede, Alanya’dan Çanakkale’ye öğrenci götürülmesi, Çanakkale temalı slayt gösterisi, fotoğraf sergisi, okullarda kompozisyon ve şiir yarışması, fotoğraf sergisi, Çanakkale Şehitleri Fidanlığı, Merkez ve diğer ilçelerde hatim ve konferans düzenlenmesi gibi etkinlikler yeralıyor.

Ziyaretleri için Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, etkinlikler için Kültür Merkezi’nin tahsisi ve Çanakkale’ye düzenlenecek gezilerle ilgili transfer başta olma üzere, projeye ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirtti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.