GAZİLER VAKFI ETİMESGUT SİNCAN TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Etimesgut Belediyesi, gazi ve şehit ailelerine kucak açtı. Türkiye Gaziler Vakfı Etimesgut Sincan Temsilciliği, Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi’nde hizmete girdi.

Etimesgut Kent Konseyi’ndeki temsilciliğin açılışını Başkan Demirel yaptı

Etimesgut Belediyesi, gazi ve şehit ailelerine kucak açtı. Türkiye Gaziler Vakfı Etimesgut Sincan Temsilciliği, Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi’nde hizmete girdi. Temsilciliğin açılışını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Gazi Lokman Aylar, Etimesgut Sincan Temsilcisi Alparslan Hüyük, vakıf üyesi gazi ve şehit aileleri birlikte yaptılar.

GAZİLİK BÜYÜK BİR ŞEREFTİR
Açılışta konuşan Başkan Demirel, temsilciğin, Etimesgut ve Sincan’da yaşayan gazilere ve şehit yakınlarına yönelik önemli hizmetler yapacağını söyledi. Gaziliğin çok büyük bir şeref ve onur olduğunu belirten Demirel, “Gazilik unvanı çok büyük bir vasıftır. Bu vatan uğruna, bayrak uğruna canlarını feda eden şehitlerimizden, gazilerimizden Allah razı olsun. Gazilik gibi büyük bir şerefi, bir insanın o vasfı üzerine aldıktan sonra yalnız onun ailesi, yakınları ve çevresi değil, hepimiz önünde saygıyla eğiliriz. Gaziliğin önemine binaen bunu üzerinde taşıyan arkadaşlarımız bu hassasiyeti çok iyi kavramalı. Bütün gazilerimizin bu unvanı şerefle taşıdığından zerre kadar şüphemiz yoktur” diye konuştu.

TÜM GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNA AÇIK
Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar da konuşmasında, Etimesgut Belediyesi’nin her zaman gazi ve şehit ailelerinin yanında ve destekçisi olduğunu ifade ederek, “Sayın Enver Demirel, bize kucak açtı. Kent Konseyi Binası’nda Etimesgut-Sincan Temsilciliğimizi hizmete sokuyoruz. Bu bölgede gerçekten ciddi bir ihtiyaçtı. Şu anda tespit edebildiğimiz kadarıyla Etimesgut ve Sincan’da 500 gazimiz ve şehit ailemiz yaşıyor. Hepsine ulaşarak elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi. Etimesgut Sincan Temsilcisi Gazi Alparslan Hüyük de Başkan Demirel’e teşekkür ederek, ilçede yaşayan gazi ve şehit ailelerini derneğe davet etti. Yapılan konuşmaların ardından Gaziler Vakfı Etimesgut Sincan Şubesi hizmete açıldı. Başkan Demirel, temsilcikte bir süre bulunarak gazi ve şehit aileleriyle sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.