ÇÖZÜM MASASI, 7/24 HİZMETTE OLACAK

Alanya Belediyesi Çözüm Masası 7/24 vatandaşa hizmet verecek. 28 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’da Belediye Binası’nda yapılacak resmi açılış töreni ile hizmete girecek olan 444 82 07 nolu Çözüm Masası, 7/24 vatandaşın hizmetinde olacak.

Vatandaşların her türlü öneri, şikayet ve problemlerine anında cevap verebilecek donanıma sahip Çözüm Masası, vatandaşa bir telefon kadar yakın olacak. “Çözüm Artık Bir Telefon Kadar Yakın” sloganıyla çalışacak olan çağrı merkezine gelen sorunlar, görevliler tarafından ilgili birimlere aktarılıp, süreç takip edilerek, vatandaşa dönüş yapılabilecek .

İşitme engelli vatandaşların da düşünüldüğü Çözüm Masasında engelliler, her türlü sorunlarını ve isteklerini SMS yoluyla çağrı merkezine ileterek, herkes gibi hizmet alabilecekler.

GEZİCİ EKİP OLUŞTURULACAK

Hizmetten daha çok vatandaşın yararlanabilmesi için belediyenin uzman ekipleri, tüm mahallelerde araştırma yaparak muhtarlarla koordineli bir şekilde ev ziyaretleri ve mahalle toplantısı yapacak. Gelen istek ve öneriler gezi ekip tarafından Çözüm Masasına ulaştırılacak.

www.alanya.bel.tr isimli web sayfası üzerinden de vatandalar istek ve şikayet formlarını doldurabilecekler. Öneri ve istekler, bunlarla da kalmayıp şehrin farklı noktalarına kurulacak telefon kulübelerinden de doğrudan 444 82 07 aranarak çağrı merkezine ulaştırılabilecek.

Modern teknolojinin kullanıldığı masada, Alanya merkez ve tüm mahallelerde yaşayan vatandaşların sorularına anında cevap verilebilecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.