Yücel: Özümüz sözümüz bir

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Avsallar Teşkilatı tarafından düzenlenen gecede yaptığı konuşmada “Rozeti çıkardık ama özümüzle sözümüzle duruyoruz” diyerek mesaj verdi.

MHP Avsallar Mahalle Teşkilatı, 30 Mart zaferini düzenlediği bir geceyle kutladı. Avsallar Körali Baysal Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yüce, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Er, Meclis Üyeleri Mustafa Kula, Zihni Asiltürk Celal Taşkın, Mustafa Toksöz, Hasan Özdemir, MHP Alanya ilçe Başkanı Cafer Uyar ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir ve çok sayıda Avsallarlı vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Belediye Başkanı Yücel ve İlçe Başkanı Cafer Uyar birer konuşma yaptı.

SÖZÜMÜZDE DURUYORUZ
Belediye Başkanı Yücel, son günlerde “Ak Parti’ye geçecek” dedikodularına gönderme yaparak “Biz dün ne isek bugün de aynıyız. Özümüzle sözümüzle duruyoruz” diyerek mesaj verdi. Yücel konuşmasında şunları söyledi: “30 Mart akşamı siyasi rozetimizi bıraktık. Artık tüm partilere siyasilere bir yerel yönetici olarak eşit davranacağımızı söyledik. Ama özümüzle sözümüzle her zaman sizlerle olacağız. Nerede karşılıklı sevgi saygı varsa orada itaat ve itimat vardır. Bunların olduğu yerde huzur vardır, huzurun olduğu yerde başarı vardır. Biz Avsallar halkıyla bu başarıyı hep birlikte yakaladık.

ZAMAN İSTİYORUZ
Büyük Alanya’nın sağlıklı yönetilmesi için sağlıklı verimli bir kadro kurmak için zaman istiyoruz. Bizleri bugüne kadar eleştirmeden sabırla bizim arkamızda durduğumuz için ekibim ve kendi adıma çok teşekkür ediyordum. Büyükşehir olsun bizim yetkilerimiz belli ama sistemi oturtmak için zorlanıyoruz. İyi karar verip sağlıklı bir şekilde sistemi kurup sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye başlayacağız. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için seçilmiş arkadaşlarımızla teşkilatımızla birlikte bunu götürüyoruz. Dün nasılsa bugün de aynıyız.” İlçe Başkanı Uyar ise Yücel’in seçilmesine emeği geçen herkese teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.