BEREKET ÇORBASI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Bereket Corbasi3-2015 (9)Tarsus Belediyesi Cuma günleri sabah namazının ardından vatandaşlara ‘Bereket Çorbası’ dağıtmaya devam ediyor.
Türkiye’deki tek peygamber kabri olan ve Bereket Peygamberi olarak bilinen Hz. Daniyal (A.S) camisinin yanından bulunan tarihi mekanda vatandaşlara ‘Bereket Çorbası’ dağıtmaya devam eden Tarsus Belediyesinin bu çalışması vatandaşların büyük takdirini topluyor.

Küçük Minare Camii, Makam Camii, Hz. Daniyal, Bilali Habeş ve Ulu Camii cemaati ile birlikte çok sayıda vatandaşa sıcak çorba dağıtan Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta yaşayan tüm insanlara hemşehricilik bilincini yerleştirmek, vatandaşlar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyor.

“Böyle bir hizmeti ilk defa yaşıyoruz ve soğuk kış günlerinde içimiz ve gönlümüz ısınıyor” diyen vatandaşlar, “Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can’a teşekkür ediyoruz. İlk defa böyle bir hizmeti almamızdan dolayı çok büyük mutluluk duyuyoruz. Soğuk kış günlerinde ve böylesine nezih bir ortamda sıcak bir çorba içmek çok güzel oluyor. Allah razı olsun. Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştular.

Kubat Paşa Medresesi’nde gerçekleşen ‘Bereket Çorbası’ kahvaltısına Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.