ALANYA SEZON AÇILIŞI YOL BİSİKLETİ YARIŞLARI BAŞLADI.

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Alanya Sezon Açılışı Yol Bisikleti yarışları 29 Ocak Perşembe günü başladı.

Yarışın ilk startını saat 09.30 da Alanya Gazipaşa Yolu Yeşilöz Kavşağı önünden Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Yarışın ilk gününde yıldız erkek(A) kategorisinde 80 sporcu, yıldız erkek(B)kategorisinde 55 sporcu ve genç erkekler kategorisinde 84 sporcu pedal çevirdi. Yıldız erkek A kategorisinde Serhat Mercan birinci, Tahsin Temel ikinci ve Eşref Batuhan Pekcan üçüncü oldu. Yıldız erkek B kategorisinde Abdülsamet Çekirdek birinci Doğukan Abaza ikinci ve Tahir Buğra Yiğit üçüncü oldu. Genç Erkekler de ise; Batuhan Özgür birinci, Emre Torun ikinci ve Faruk Öztürk üçüncü oldu.

30.01.2015 Cuma günü yarış programı şöyle;
Start: 09.00 Büyük Erkek
Start: 12.15 Bayanlar(Genç+Büyük)
Start: 12.20 Bayanlar(Yıldız)
Start: 15.00 Master (A+B)