Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul’a bir okul daha!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir’de yapılan Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu açıldı. Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nun açılışını İBB Kadir Topbaş yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a bir okul daha kazandırdı. Başkan Kadir Topbaş, KİPTAŞ tarafından 5,5 milyon TL harcanarak Başakşehir’de yapılan Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadir Topbaş döneminde İstanbul’a 141,3 milyon TL harcayarak toplam bin 25 derslikli 26 okul kazandırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından Başakşehir’de inşa edilen Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu hizmete alma töreni Başkan Kadir Topbaş ile Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadir Topbaş döneminde İstanbul’a 141,3 milyon TL harcayarak toplam bin 25 derslikli 26 okul kazandırdı. 25 okul tamamlandı, 1 okulun yapımı devam ediyor.

Van’a 18,6 milyon TL harcayarak imam hatip lisesi yapan İBB, bugüne kadar 143 okula da kapalı spor salonu yaptı. 60 okula daha kapalı spor salonu yapmak için çalışmalar başladı.

KİPTAŞ’ın Başakşehir’e yaptığı Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu 5 milyon 500 bin TL’ye mal oldu. 33 derslikli okulda 3 laboratuvar ve 380 kişilik kapalı spor salonu bulunuyor. KİPTAŞ, Fatih, Esenyurt ve Zeytinburnu-Sümer Mahallesi’nde olmak üzere 3 ayrı okul daha yapmayı planlıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.