Afyonkarahisar Belediyesi’nin Hizmet Seferberliği

Afyonkarahisar Belediyesi, merkeze bağlanan yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ederken, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, merkeze bağlanan 3 yeni mahallenin okullarına bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.

Kararnamenin Resmi Gazete’de yayınlanmasının hemen ardından Erenler Mahallesi’nin bazı sokaklarını asfaltlayan daha sonra okullara masa tenisi dağıtan, ardından da mahalle muhtarlarını bilgisayar ve yazıcılarla teknolojiyle buluşturan Afyonkarahisar Belediyesi, hizmet seferberliğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Çoban, Sadıkbey ve Demirçevre mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Çoban, Sadıkbey İlköğretim Okulu ile Demirçevre İlköğretim Okulu’na bu kez de diz üstü bilgisayar, projeksiyon cihazı ve televizyona, ana sınıflar için basketbol setlerinden, futbol kalelerine, voleybol ve basketbol toplarına kadar birçok spor malzemelerini öğrencilere hediye etti. Okullara dağıtılan diz üstü bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve spor malzemelerinin büyük bir ihtiyacı giderildiğini kaydeden okul idarecileri, Başkan Burhanettin Çoban’a şükranlarını sundu.

Beraberindeki daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette sorunları da yerinde gören Başkan Çoban, Sadıkbey Mahallesi ile Demirçevre mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin, mevcut mahallelere ne tür hizmet götürüyorsa aynı hizmetten merkeze bağlanan yeni mahallelerinde alacağını bir kez daha yineleyen Başkan Çoban, bu mahallelerde ihtiyaçların tek tek tespit edildiğini ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.