KAR MESAİSİ BAŞLADI

Etimesgut Belediyesi kar yağışının hayata olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla yoğun mücadele veriyor. Kar yağışı başlamadan hazırlıklarını tamamlayan Etimesgut Belediyesi karla birlikte çalışmalarına başladı.

Etimesgut Belediyesi 600 personel ve iş makineleriyle görev başında

Etimesgut Belediyesi kar yağışının hayata olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla yoğun mücadele veriyor. Kar yağışı başlamadan hazırlıklarını tamamlayan Etimesgut Belediyesi karla birlikte çalışmalarına başladı. Kar küreme-tuzlama aracı, greyder ve diğer iş makineleri ilçenin kritik noktalarında konuşlandırıldı. Trafiğin yoğun olduğu ve buzlanma riski yüksek olan noktalarda karla birlikte tuzlama yapılıyor.

Tek merkezden düzenli bir şekilde koordine edilen çalışmalar 24 saat aralıksız devam ediyor. Gündüz yol açımı ve kaldırım temizleme çalışmalarına ağırlık verilirken gece de tuzlama yapılarak yolların donmasının önüne geçiliyor. Eğitim ve sağlık kurumları ile resmi kurum-kuruluşlara ulaşımın açık tutulmasına özel gayret sarfediliyor.

Kar yağışının olumsuz etkilerinin yanı sıra Etimesgut’taki parklara kattığı güzellik de dikkat çekiyor. Sultan Alparslan Parkı önündeki saat kulesi ve arkasındaki cami birlikte kartpostallık görüntüler oluşturuyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.