BAŞKANLAR BULUŞTU

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret etti. Demirel, Yaşar’ı öğle yemeğinde Başkanlık makamında ağırladı.

Sohbet eden ve görüş alışverişinde bulunan iki başkanın birbirlerine karşı samimi ve dostane yaklaşımları dikkat çekti. Fethi Yaşar, Enver Demirel’in şahsına göstermiş olduğu misafirperverlik ve daima samimi, içten yaklaşımına, aynı samimiyet, içtenlik ve dostluk duygularıyla karşılık verdi. Başkan Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi bütün imkanları ile emrinizdedir. Gerçi her zaman öyle ama ben yine de bir kez daha ifade etmiş olayım” diyerek, Başkan Demirel’e duyduğu güven ile iki belediye arasındaki olumlu, samimi hizmet birliğini teyit etti.
Başkent’in iki başarılı belediye başkanı; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Birlikte öğle yemeği yiyerek sohbet eden iki başkan, yürüttükleri hizmetler ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında birbirlerinden fikir ve görüş aldılar.

DEMİREL PROJELERİNİ ANLATTI
Etimesgut’un, modern gelişimi ve aldığı yoğun göçle hızla büyüdüğünü ve 500 bini aşan nüfusu ile Ankara’nın 5 büyük metropol ilçesinden birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Demirel, geçen dönemde hayata geçirdikleri yapısal projeler ve hizmetlere yenilerini eklemek üzere çalıştıklarını belirtti. Demirel, hazırlıklarını tamamladığı önemli projelerinden Engelsiz Yaşam Merkezi ile yeni sosyal tesis projelerini Başkan Yaşar’a anlattı. İki başkan, proje maketleri üzerinden fikir alışverişinde bulundular.

YAŞAR’DAN DEMİREL’E NAZİK JEST
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, gıyabında “abi” diye hitap ettiği Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı samimi, içten ve dostça karşılayıp ağırladı. Yaklaşık 6 yıldır yakın işbirliği ve dayanışma içinde hizmet yürüten iki komşu belediyenin birbirlerini sayan ve sevgi ile yaklaşan başkanları olarak, insani ilişkilerin ötesinde hizmet birliği, yardımlaşma ve dayanışma duygularını da geliştirmiş oldukları dikkat çekiyor. 1990 yılında Yenimahalle’den ayrılarak ilçe olan ve son Büyükşehir Yasası ile birlikte yine önemli bir kısmın Yenimahalle’den ayrılarak bağlanması ile iki katına çıkan Etimesgut’la Yenimahalle arasında, geçmişten gelen ve devam eden güçlü bir kurumsal işbirliği var. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Demirel’i ziyaretinde buna bir kez daha vurgu yaptı: “Sayın Başkan, Yenimahalle Belediyesi bütün imkanları ile emrinizdedir, bunu bir kez daha ifade etmek isterim” diyerek, Başkent belediyeleri arasındaki kurumsal işbirliğini ve dayanışmayı geliştirmenin önemini dile getirdi. Demirel ise Başkent Ankara’nın daha güzel ve başarılı hizmetler kazanması için bütün kurumlarla olduğu gibi Etimesgut’a sınır komşu belediyelerle daha yakın ve sıkı işbirliği içerisinde olmaya gayret ettiklerini, Yenimahalle Belediyesi ile de geçmişten gelen geleneksel kurumsal işbirliğinin yanı sıra Başkan Fethi Yaşar’ın şahsı ve yönetim anlayışı ile olumlu işbirliğini geliştirmekten mutlu olduğunu dile getirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.