BAŞKAN CAN, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, annelerin dünyanın en güzel varlıkları olduğunu belirterek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Her yıl Mayıs ayının 2’nci Pazar gününde Anneler Günü’nün kutlandığını ifade eden Başkan Can, annelerin bir gün ile değil, 365 gün, 24 saat hatırlanmaları gerektiğini söyledi.

“Tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum” diyen Başkan Can, “Anneler Günü’nün bir güne sığdırılmaması gerekir ve her günü anneler günü olarak kutlayıp annelerimize saygı, sevgi göstermek zorundayız. Haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz, Cennetin dahi ayaklarının altına sıkıştırıldığı o yüce varlıkların özel günü. O elleri, o ayakları öpülesi, haklarını sırtımızda hacca götürsek dahi ödememizin bile mümkün olmadığı anneler dünyanın en güzel varlıklarıdır. Tüm annelerimizin ellerinde öpüyorum. Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler ve mutluluklar diliyorum” dedi.

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL BEDİRHAN GÖKÇE KONSERİ

Belediye Başkanı Şevket Can, Anneleri günü nedeniyle özel bir program düzenlediklerini söyledi.

Başkan Can, 8 Mayıs Cuma günü saat 19.30’da 75. Yıl Kültür Merkezi’nde ünlü şair Bedirhan Gökçe’nin konser vereceğini, konsere tüm Tarsus halkının davetli olduğunu söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.