BAŞKAN TUNA; “GÜLNARLILAR-MUTLULAR KIRAATHANESİ DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLEDİ”

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da destek verdiği Gülnarlılar -Mutlular Kıraathanesi tarafından yardıma muhtaç bir öğrencinin eğitimi için düzenlenen 5.geleneksel tavla turnuvası sona erdi.

Turnuvanın ödül törenine katılan Belediye Başkanı Hamit Tuna, final maçını vatandaşlarla birlikte izledi. Süleyman Erdoğan’ın birinci, Mehmet Çelikcan’ın ikinci ve Ercan Akdağ’ın üçüncü olduğu turnuvada daha sonra ödül törenine geçildi.
Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İlçelerinde bulunan Gülnarlılar -Mutlular Kıraathanesi’nin sosyal projelere önem veren bir işletme olduğunu söyledi.

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen tavla turnuvasının da amacının yardıma muhtaç bir öğrenciyi okutmak olmasının çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna, kıraathane sahibine ve projeye destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Dereceye giren ve turnuvaya katılanları da ayrıca tebrik eden Başkan Tuna; “Oluşturduğu eğitim köşesinden, yaşattığı kültürel değerlerine kadar birlik ve beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Gülnarlılar -Mutlular Kıraathanesi işletemecisine sosyal projelere sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yapılanmayla birlikte belediye olarak biz de gerçekten çok güzel projelere imza attık. Yardıma muhtaç bir öğrencinin eğitimine katkı sunmak amacıyla geleneksel düzenledikleri tavla turnuvası da çok anlamlı bir projedir. Ayrıca herkese örnek gösterdiğimiz bu kıraathanede geçen hafta Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle sürdürdüğümüz kadına yönelik şiddetle mücadele programı kapsamında hazırlanan ‘Değişim Atölyesi” Projesi çerçevesinde erkeklere “Kadına Şiddet Konulu” bilinçlendirme/ farkındalık eğitimleri verdik” dedi.

Başkan Tuna’nın konuşmasının ardından, dereceye girenlere kupaları ve ödülleri verildi. Birincilik ödülünü alan Süleyman Erdoğan, kazandığı tablet bilgisayarı yine yardıma muhtaç öğrencinin eğitimine katkı sunmak amacıyla düzenlenen açık arttırmayla satarak elde edilen parayı Kıraathaneye bağışlarken, Başkan Tuna da Erdoğan’a bir teşekkür plaketi sundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.