ETİMESGUT’TA HİZMET VAR

Türkiye’nin dörtbir yanında kar esareti yaşanırken, Etimesgut Belediyesi, önceden aldığı tedbirlerle kar ve buzlanmaya karşı ilçedeki tüm yolları açık ve sürekli kontrol altında tutuyor.

Etimesgut Belediyesi ekipleri 24 saat görev yapıyor

Türkiye’nin dörtbir yanında kar esareti yaşanırken, Etimesgut Belediyesi, önceden aldığı tedbirlerle kar ve buzlanmaya karşı ilçedeki tüm yolları açık ve sürekli kontrol altında tutuyor. Kar yağışından önce başlayan çalışma ile kar yağışı sırasında devam eden küreme işlemiyle, ilçe genelinde araç ve yaya ulaşımı sürekli açık tutuluyor.

Etimesgut Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Etimesgut merkez, Elvankent, Eryaman bölgelerinde yol açma ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Kar yağışı Yukarı Yurtçu, Aşağı Yurtçu, Şehit Ali, Fevziye ve Yapracık Mahalleleri’nde daha etkili olurken, Etimesgut Belediyesi de çalışmalarını bu mahallelerde yoğunlaştırdı.TOKİ Yapracık ve Turkuaz konutlarına çıkan ana yollar ve sokaklar kardan temizlendi. Fevziye ve Şehit Ali Mahalleleri’nde yarım metreye ulaşan kara karşı iş makineleri devreye girdi. Yolları açılan mahallelerde yollar buzlanmaya karşı tuzlandı. Bazı noktalarda elle tuzlama yapıldı.

CENAZE İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde arkadaşlarıyla kartopu oynadığı sırada bir esnaf tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü, Etimesgut Yukarı Yurtçu Mahallesi’nde toprağa verildi. Etimesgut Belediyesi ekipleri, cenaze öncesinde cami ve mezarlığa çıkan yollarda kar küreme çalışması yaptı. Cenazeye katılanlar cami ve mezarlığa rahatça ulaşabildi. Cenazeye Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.