BAŞKAN YÜCEL, 50 METRELİ ÇEVRE YOLUNUN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Karayolları ve Alanya Belediyesi’nin müşterek çalışmaları ile açılacak, 50 Metreli Çevre Yolu’nun son durumu hakkında, bugün yapılan encümen toplantısında bilgi verdi.

Yücel, “Biliyorsunuz son günlerde Büyükşehir, Karayolları ve belediyemizin müşterek çalışmasının ürünü olarak, halkımızın ‘ne zaman bitecek’ diye merakla beklediği, bölgemizin trafik yoğunluğunu hafifletecek çevreyoluyla ilgili çalışmalarda son aşamaya geldik. Karayolları ile Büyükşehir arasında protokol sözleşmesi yapıldı. Bu protokol sözleşmesiyle birlikte, projenin değerlendirilmesi yapılıyor. Uygulama ve Nazım İmar Planları bizim belediyemiz tarafından hazırlanarak Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanacak. Mülkiyetler ile ilgili sorunlar ise bizim tarafımızdan 18. Madde uygulaması ile çözülecek. Karayolları da tarım arazileriyle ilgili yerlerin kamulaştırmasını yapacak. Diğer yerlerde kalan yollar da uygun hale getirilerek önümüzdeki tüm engeller kaldırılmış olarak Karayollarına teslim edilecektir” dedi.

“UMUT EDİYORUM 2016 YILINDA İHALE YAPILACAK”

Hasbahçe Mahallesi’nden başlayıp İmamlı Mahallesi’nden Gazipaşa yoluna bağlanacak 50 Metreli Çevre Yolu’yla ilgili takip edilen sürecin ve yapılacak işlerin 2016 yılına kadar bitmesi gerektiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İnşallah, ümit ediyorum ki 2016 yılında Karayolları tarafından bu yolun ihalesi yapılacak. Bu bölgemiz adına sevindirici bir haber, biz de tüm birimlerimizle bunun arkasındayız, en kısa zamanda tüm işlemleri bitireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.