Hüseyin SÖZLÜ: Cezamıza razıyız, o pankartımız kalacak

Hüseyin SÖZLÜ: Cezamıza razıyız, o pankartımız kalacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana ASKİ – Fenerbahçe maçında ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu için asılan pankartı kaldırmak isteyen polislere ‘Cezamıza razıyız, O pankart indirilmeyecek’ dedi.
Geçen hafta hunharca öldürülen ve tüm Türkiye”de infial yaratan Özgecan Aslan Adana ASKİ oyuncuları tarafından unutulmadı. ‘ÖZGECANIMIZ’ pankartı ile sahaya çıkan ASKİ’nin basketçi kızları tribünlerden büyük alkış aldı.

Bu arada iki gün önce Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylar sonrasında öldürülen Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Fırat Çakıroğlu ‘da ASKİ spor kulübü tarafından anıldı.

Maç öncesinde her iki cinayet sonrasında hayatlarını kaybeden iki genç için saygı duruşu yapıldı. Daha sonra Menderes Spor Salonu’na asılan “SANA ŞEHİT DER AĞLARIZ. MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKETİN BAŞI SAĞOLSUN” pankartına emniyet güçleri itiraz ettiler.

Ege Üniversitesi ülkü ocakları üniversite Başkanı olan Fırat Çakıroğlu bilindiği üzere çıkan olaylarda hayatını kaybetmişti. Emniyet güçleri pankartın kaldırılmasını veya siyasi kelimelerin kapatılmasını istediler. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise bu olaya çok sinirlenerek Adana ASKİ Spor 2. Başkanı Sedat Sözlü’ye kesinlikle pankartın kapatılmamasını ve kaldırılmamasını söyledi.

Emniyet yetkilileri ise tutanak tutacaklarını ve para cezası uygulayacaklarını söyleyince de Sedat Sözlü “Gereğini yapın” diye konuyu noktaladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.