ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği 1. Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. 286 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in elinden aldılar.

Başkan Demirel masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere kupalarını verdi

Turnuva 17 yaş altı minikler, 18-24 yaş arası gençler, 25 yaş üstü büyükler ve bayanlar kategorilerinde düzenlendi. Etimesgut İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyona, çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. İlk gün 32 sporcu rakiplerini eleyerek bir üst tura çıktı. Final günü maçları nefes kesti. Başkan Demirel de Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’la birlikte final maçlarını izledi. Maçların tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Demirel ve Kulüp Başkanı Kartal hünerlerini masa tenisinde gösterdiler. Maçı Başkan Demirel kazandı.

Daha sonra kupa törenine geçildi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Başkan Demirel ve Hasan Kartal birlikte verdiler. Demirel, bu yıl ilkini düzenledikleri turnuvayı daha geniş katılımla devam ettireceklerini söyledi. Turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür eden Demirel, “Her yaştan birçok sporcu turnuvamıza katıldı. Çok güzel maçlar izledik. Her turnuvanın galipleri olacaktır. Ancak önemli olan bu sporla birlikte dostluğu, kardeşliği daha da pekiştirmektir” dedi.