BAŞKAN YÜCEL, ITB’DE TURİZMCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Dünyanın en büyük turizm borsası olarak kabul edilen ve sektör için büyük önem taşıyan, ITB( Uluslar arası Turizm ve Ticaret Borsası) Berlin, dün 49’uncu kez kapılarını açtı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya standına destek vermek için dün turizmcilerle birlikte Berlin’e gitti. Belediye Başkanı Yücel, Alaya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile ortaklaşa açılan stantta, turizmcilerle birlikte Alanya’nın tanıtımı için çalışıyor. Standı ziyaret eden protokol ve acente yetkilileri ile görüş alış-verişinde bulunan Yücel, sektörün belirleyicilerinden olan bu fuarın, Alanya turizmi için çok önemli olduğunu söyledi.

Fuarın ilk gününde standı ziyaret eden misafirleri, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim’le birlikte karşıladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Valisi Muammer Türker, Gazipaşa eski Kaymakamı şimdiki İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu başta olmak üzere çok sayıda kişiyi ağırlayan Alanya standı, ziyaretçilerden tam not aldı.

TANITIMDA GÜÇ BİRLİĞİ DEVAM ETMELİ

186 ülkenin katıldığı ITB’de çeşitli temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuara ilişkin yaptığı açıklamada “Turizm sektörü temsilcilerinin Alanya için işbirliği içinde, ortak tanıtım yapması Alanya için son derece önemli. Bu güç birliği bizleri çok memnun etmiştir ve Alanya’mıza hep artı katacaktır. Tüm kurumlar ortak hedef ve ortak faaliyetlerle Alanya’nın tanıtımı için çalışırsa başarı artacaktır.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.