TOROSLAR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ’NDEN, KADINLAR GÜNÜ’NDE GÖREV YAPAN KADIN HAKEMLERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta kentimizi temsil eden Toroslar Belediye Spor, hafta sonu Koray Aydın Stadı’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Spor ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşma öncesinde Toroslar Belediye Spor Kulübü Yöneticileri, maçta görev yapan kadın hakemlere çiçek takdim ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Toroslar Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Tuna’nın da izlediği müsabaka son derece çekişmeli geçti. Her iki takımın da atakları sonuç vermeyince müsabaka 0-0 sona erdi.

Aldığı bu sonuçla 28 puanla Lig’in 7.sırasında yer alan Toroslar Belediye Spor 15 Mart Pazar günü saat:13.30’da Karaman Belediye Spor’u sahasında konuk edecek.