KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Erdemli Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ilçenin ilk Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Birçok sosyal donatı alanını içinde barındıracağı bildirilen Kültür Merkezi, hızlı bir şekilde yükseliyor.

İnşaat çalışmalarının devam ettiğini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ ilçemizi bir an önce kültür merkezine kavuşturmak için hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Görevde olduğumuz süre içerisinde Erdemli’ye ilkleri biz yaşattık” dedi.

Erdemli Belediyesince 2014 yılı Ağustos ayında temeli atılan ve ilçede ilkolma özelliğini taşıyan Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili inşaat çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini kaydederek, Kültür Merkezi inşaatının hızla yükseldiğini söyledi.Belediye Başkanı Tollu, “merkezimizin içerisinde başta gençlerimiz olmak üzere birçok vatandaşımızın talep ettiği sinema salonları mevcut olacak. Sinema, tiyatro, toplantı, konferans, sergi, internet, kafeterya, spor salonları gibi insanların aradıkları birçok özelliğin bir arada olacağı Kültür Merkezimizde hamam, sauna, turizm ofisi, yörük müzesi, restoran gibi bölümler de yer alacak, her kesimden her insan burada kendisine bir yer bulabilecek” dedi.

Sahil bandı içerisinde, Erdemli Kaymakamlık Lojmanı yanında inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde süren Kültür Merkezinin birçok sosyal donatı alanına sahip olması bakımından benzerlerinden de farklılık arzettiği bildirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.