ETİMESGUT’TA EMEKLİLER RAHAT, HUZURLU, MUTLU

Etimesgut Belediyesi’nin emekli konakları, hergün binlerce emekliye kapılarını açıyor. Eryaman, Elvankent ve 30 Ağustos’taki emekli konaklarında hergün bir araya gelen emekliler, çok keyifli zaman geçiriyorlar.

Etimesgut’ta yaşayan binlerce emekli her gün Belediye’nin Emekli Konakları’nda rahat, huzurlu ve kaliteli zaman geçiriyor.

ETİMESGUT’TA EMEKLİLER RAHAT, HUZURLU, MUTLU
EMEKLİLİĞİN KEYFİ BU KONAKLARDA ÇIKIYOR

Etimesgut Belediyesi’nin emekli konakları, hergün binlerce emekliye kapılarını açıyor. Eryaman, Elvankent ve 30 Ağustos’taki emekli konaklarında hergün bir araya gelen emekliler, çok keyifli zaman geçiriyorlar. Bir köşede çekişmeli tavla müsabakaları yapılırken, diğer bir masada okey taşlarının sesi geliyor. Şark köşeleri koyu sohbetlere ev sahipliği yapıyor. Bir yandan da televizyonda haberlere kulak kabartılıyor. Elleri oyunda, dilleri sohbette olsa da kulakları ve akılları onların deyimiyle ajanslarda kalıyor. Televizyonda çıkan haberlere yorumlar yapılıyor. Zaman zaman görüş ayrılıkları olsa da sohbetlerin sonu hep tatlıya bağlanıyor. Emeklie konakları, yeni dostluk ve arkadaşlıklara da ortam hazırlıyor. Birçok emekli burada tanışıyor ve kaynaşıyor. Evde sıkılan emekliler için burada zaman su gibi akıp geçiyor.

GECE GÖRÜNTÜSÜ BÜYÜLÜYOR
Emekli konakları, gündüz iç mekanıyla huzurlu bir ortam sunarken gece de ışıklandırmasıyla seyir keyfi veriyor. Eryaman ve Elvankent emekli konakları gece aydınlatmalarıyla ilçenin modern görünümüne değer katıyor.

ÇOK GÜZEL BİR HİZMET
Emekli konaklarını sık sık ziyaret ederek emeklilerin sohbetlerine katılan Belediye Başkanı Enver Demirel, emeklilere yönelik böyle bir güzel hizmeti sunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Emekliliğin fiziksel ve duygusal açıdan insanı etkilediğine dikkat çeken Demirel, “Yılarca çalışan, üreten hemşehrilerimiz, emekli olduktan sonra kendilerini geliştirebilecekleri, sohbet edebilecekleri, gazetesini kitabını okuyabilecekleri ve kendileri gibi emeklilerle bir araya gelebilecekleri emekli evleri açtık. Tüm emeklilerimizi bu tesisimizden yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.