ÇOCUKLAR KARİKATÜR İLE TEPEBAŞI’NDA BULUŞUYOR

Tepebaşı Belediyesi geleceğe ışık tutacak sanatçıları yetiştirmek için sanatın her alanında örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin karikatür alanında gerçekleştirdiği çalışmalardan biri olan karikatür atölyesi ile çocuklar ustalardan karikatür sanatını öğrenme fırsatı yakalıyorlar. Türk karikatürünün önemli ismi Prof. Atila Özer’in adının verildiği Karikatürlü Ev’de gerçekleşen atölyede yürütülen çalışmalarda 3. Dönem karikatür atölyelerinin ikinci grubu çalışmalarına başladı.

3. Dönem Karikatür Atölyeleri’nin ilk grubu ile karikatür atölyelerini gerçekleştiren karikatüristler; Atila Yakşi, Hikmet Cerrah, Cengiz Çalış, Ekrem Borazan, Yaşar Arda ve Sevil Özgür olurken, 3. Dönem Karikatür Atölyeleri’nin ikinci grubu ile atölye çalışmalarına gerçekleştirecek olan Karikatüristler, Erol Büyükmeriç, Zafer Dilekçi, Sevil Özgür, Atilla Yakşi olacak.

Atölye çalışmalarının ardından, çalışmalara katılan öğrenciler sertifikalarını alacak. Ayrıca, Haziran ayında düzenlenecek bir sergi ile çocukların çalışmaları sergilenecek. Tepebaşı bölgesindeki okullardan gelen öğrencilere Çukurhisar, Gündüzler ve Muttalip İlk Öğretim Okulları da katılıyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.