10 BİNİNCİ ÇOCUK BU YIL SÜNNET OLACAK

Başkan Enver Demirel’in 1. Hizmet dönemi olan 1999-2004 döneminde başlattığı “toplu sünnet” geleneği Etimesgut’ta devam ediyor. Demirel’in 12. hizmet yılında, belediyece sünnet ettirilen çocuk sayısının 10 bine ulaşması bekleniyor.

Başkan Demirel’in başlattığı gelenek devam ediyor
10 BİNİNCİ ÇOCUK BU YIL SÜNNET OLACAK

Etimesgut Belediyesi bu yıl da çocukları ücretsiz sünnet ettirecek. Sünnet hizmetinden yararlanmak isteyenler Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıt yaptırabilecekler.
Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin, çocuklarının kimliği ve fakirlik belgesiyle birlikte Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları yeterli olacak.

CERRAHİ İŞLEM
Kayıt yaptıran çocuklar, cerrahlar tarafından hijyenik bir ortamda sünnet ettirilecek. Etimesgut Belediyesi, çocukların sünnet kıyafetlerini karşılayacak. Sünnetin ardından çocukları büyük bir sürpriz bekliyor. Çocuklar için 13 Haziran’da şölen düzenlenecek. Şölende çocuklar palyaço ve animasyon gösteriyle gönüllerince eğlenecekler.

10 BİNİ AŞTI
Toplu Sünnet hizmetini 1999 yılında başlatan Enver Demirel 12 yıldır bu geleneği Etimesgut’ta sürdürüyor. Başkan Demirel döneminde 10 binin üzerinde çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. 1999-2004 hizmet döneminde sünnet olan çocukların bazılarının nikahını kıymak yine Enver Demirel’e nasip oldu.