13 HAZİRAN’DA DÜĞÜN VAR

Etimesgut Belediyesi, bu yıl ihtiyaç sahibi çiftlerin düğününü yapacak. Geleneksel Toplu Nikah Töreni için kayıtlar başladı. Bu hizmetten yararlanmak isteyen çiftler, Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edecekler.

Etimesgut Belediyesi’nin Toplu Nikah kayıtları başladı
13 HAZİRAN’DA DÜĞÜN VAR

MASRAFLARI BELEDİYE KARŞILIYOR
Etimesgut Belediyesi, kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından çiftlere düğün yapacak. Çiftlerin düğün masrafları Etimesgut Belediyesi tarafından karşılanacak. Damatlıklar, gelinlikler, gelin saçı ve damat tıraşına kadar masrafları belediye üstlenecek. Gelin arabası olmayan çiftlere gelin arabası da tahsis edilecek.

NİKAHI DEMİREL KIYACAK
13 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek düğünle çiftler dünya evine girecekler. Çiftlerin nikahını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kıyacak. Demirel, çiftlere sürpriz hediyeler verecek. Nikahın ardından çiftler ünlü sanatçıların vereceği konserle doyasıya eğlenecekler.