FATİH MAHALLESİ’NE MÜJDE

Erdemli Belediyeye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, İl Genel Meclis Üyeleri Serdar Arslan ve Muhammet Günaydın Fatih mahallesinde ortak toplantı düzenlediler. Fatih mahallesinin sorunlarını yerinde görmek, vatandaşlarla sohbet etmek için düzenlenen toplantıya Fatih Mahallesinin okul sorununun çözüldüğü müjdesi damga vurdu. Heyet adına konuşan MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Muhammet Günaydın, Fatih Mahallesine okul yaptırılması için İl Genel Meclisinden bütçe çıkarıldığını dile getirirken, MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu, Türkiye’nin en iyi belediyeciliğini MHP’li kadroların icra ettiğini söyledi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise Erdemli tarihinin en iyi belediyeciliğinin kendi dönemlerinde yapıldığını vurguladı.

FATİH MAHALLESİ OKULUNA KAVUŞUYOR
Fatih Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya vatandaşların yoğun katılım gösterdiği gözlemlendi. Toplantıda ilk olarak Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Dağtepe söz aldı. Yapılan hizmetlerden dolayı mahalle halkı olarak memnuniyetlerini dile getiren Dağtepe, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti ve mahallenin eksiklerini ifade etti. Muhtar Dağtepe’nin ardından İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Günaydın bir konuşma yaptı ve Fatih Mahallesinin yıllardır kangren haline gelen okul sorununu çözdüklerini müjdeledi. Okulu olmayan Fatih Mahallesine okul yapılması için İl genel Meclis Üyesi Serdar Arslan ile birlikte İl Genel Meclisi bütçesinden ödenek aktarılması için büyük mücadeleler verdiklerini ve bunu başardıklarını kaydeden Günaydın, “mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Bu durum, büyük bir sorundu ve üstesinden geldik. MHP İl Genel Meclisi Üyeleri olarak gerekli girişimlerde bulunduk ve İl Genel Meclisi bütçesinden okul ödeneğini aldık. Yeniden hayırlı olsun” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Günaydından sonra söz alan Poşlu Köyü Muhtarı Muzaffer Altuner ise yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve Fatih Mahallesinin unutulmamasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti. Türkiye’de en iyi belediyeciliğin MHP’li kadrolar tarafından icra edildiğini vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ise konuşmasında Türkiye’de yaşanan son gelişmelere de değindi. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Özsu, “oyunlara gelmemeliyiz. Sağduyuyu hakim kılmalıyız. Bu ülke hepimizin ve buna sahip çıkmalıyız” dedi. Belediyecilik konusunda Mersin’de Toroslar, Tarsus, Gülnar, Anamur ve Silifke Belediyelerinin yanında artık Erdemli Belediyesinin de başarılı ve örnek belediye olarak gösterildiğinin altını çizen Özsu, bu noktada başarılı hizmetlerinden dolayı geçtiğimiz hafta yapılan Türkmen Şöleninde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Mükerrem Tollu ile “yola devam” dediğini hatırlattı. Sadece belediye olarak değil, İl Genel Meclisinde ve diğer her alanda bu hizmetlerin devam edeceğini belirten Özsu, Fatih Mahallesinin okulunun hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, sözlerini sonlandırdı.

ERDEMLİ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
Erdemli Belediyesinin tarihin en iyi hizmetlerini ürettiğini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise bu hizmetlerden Erdemli’nin her mahallesinin ayrım yapılmaksızın eşit şekilde yararlandığını ifade etti. Göreve geldiklerinde ilk olarak Erdemli Belediyesinin mali sorunlarını çözmek için kolları sıvadıklarını kaydeden Tollu, “bugün geldiğimiz noktada, sadece Erdemli merkezi ya da mahalleleri değil, tüm beldelere, tüm köylere, yaylalara hizmet götürüyoruz. Gittiğimiz her yerde Erdemli Belediyesinin mührünü vuruyoruz. Vatandaşımız nerede olursa olsun, nereden talep gelirse gelsin gidiyor ve en iyi hizmeti sunuyoruz. İlçemizin altyapı sorununu Allah’a şükür çözdük. Bir taraftan da üst yapı çalışmalarını yürütüyoruz ve bunda da Erdemli tarihinin en iyi hizmetini veriyoruz. 57 yıllık belediye tarihinde yapılan park sayısı belli, son 4 yılda yapılan park sayısı belli. 2 parka karşılık 14 park. Yollarımızı hepiniz görüyorsunuz. Fatih mahallesi ilk defa bizim dönemimizde parke yolla tanıştı. Caminiz bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalandı. İnşallah daha iyisi olacak. Okulunuz hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlarımız Fatih mahallemize bir okul kazandırıyorlar. Eğer okulun eksikleri olursa Erdemli Belediyesi olarak o eksiklikleri biz tamamlayacağız. Bunu taahhüt ediyoruz. Erdemli’miz şu an altını çağını yaşıyor. Allah nasip ederse, bundan sonrası için de daha iyi hizmetlere imza atacağız” dedi.

Toplantıya vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlenirken; Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Yöneticileri, İlçe Kadın Kolları Başkan ve Yöneticileri ile Ülkü Ocakları Başkanı ve Yöneticileri de toplantıda hazır bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.