DÜNYA ÇOCUKLARI TEPEBAŞI’NDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında Tepebaşı Belediyesi ve Çağfen Koleji’nin birlikte gerçekleştirdiği 10. Uluslararası Çocuk Halk Dansları Festivali için Eskişehir’de misafir olan çocuklar Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret etti.

10. Uluslararası Çocuk Halk Dansları Festivali’nde yer alacak Bulgaristan, Makedonya, Azerbaycan ve Romanya’dan gelen 8-13 yaş arasında çocuklar Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret etti. Meclis salonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç tarafından ağırlanan çocuklar ülkelerinden getirdiği küçük hediyeleri Başkan Ataç’a takdim etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın barış ve kardeşlik açısından önemli olduğunu vurgulayarak çocuklara hoş geldiniz dedi.

Çocuklara Tepebaşı Belediyesi’nin hatıra hediyeleri sunulduktan sonra Başkan Ataç ile çocuklar fotoğraf çektirdi.