ETİMESGUT SAKARYA’YI RAHAT GEÇTİ

Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor’u 3-0 yendi. 3. Lig 3. Grup 32. hafta maçında Etimesgut Beleyespor ile Sakaryaspor, Etimesgut Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Etimesgut Belediyespor – Sakaryaspor: 3-0

Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor’u 3-0 yendi. 3. Lig 3. Grup 32. hafta maçında Etimesgut Beleyespor ile Sakaryaspor, Etimesgut Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçı Ferhan Kestanlıoğlu, Hakan Betaş, Gökhan Esen, Meliz Özçiğdem hakem dörtlüsü yönetti. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Etimesgut Belediyespor, aradığı golü 19. dakikada buldu. Ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Tugay Kırcalı ağlarla buluşturdu. Etimesgut’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

RAHAT GALİBİYET
İkinci yarıda baskısını artıran Etimesgut ekibi, 2. golü 69. dakikada Murat Can Bölükbaşı’nın ayağından kazandı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor’a gol pozisyonu vermedi. 81. dakikada yeniden sahneye çıkan Murat Can Bölükbaşı, takımının 3., kendisinin 2. golünü attı. Seyirci desteğini de arkasına alan Etimesgut, 90 dakika boyunca rahat bir oyun sergiledi. Etimesgut Belediye açısından son derece önemli olan karşılaşma, Etimesgut Belediyespor’un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Etimesgut puanını 39’a çıkararak 12. sıraya yükseldi.

NEFES NEFESE LİG
3. Grupta İstanbul Güngörenspor’un 19 puanla ligden düşmesi kesinleşirken, ligden düşecek son iki takım da son iki hafta oynanacak maçlar sonunda netlik kazanacak. 18 takımlı grupta Bergama, Kayseri Şeker ve Balçova Yaşam 37 puanla ateş hattında yer alıyor. Van Büyükşehir Belediyespor averajlar Etimesgut’un altında 13. sırada yer alırken, Ayvalık ve Sandıklı’nın 40’ar puanı bulunuyor. 41 puanlı Erzinspor da düşme korkusu yaşıyor. Etimesgut Belediyespor bu hafta Bergama Belediyespor deplasmanına gidecek, ligi kendi evinde Van Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlayacak. Etimesgut’ta bütün hesaplar ligde kalmak için yapılıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, takımın ligde kalacağına olan inancını dile getirerek, Sakaryaspor önünde alınan 3-0’lık galibiyet için teknik ekip ve oyuncuları kutladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.