Şişli Belediyesi saldırısında flaş gelişme!

sisli-belediyesi-kursunlanmasiŞişli Belediyesi saldırısında flaş gelişme! RESMİ BÜYÜT Gözaltına alınan şüphelilerden Mehmet Y. savcılıktan, Erkoç Ü. ise mahkemeden serbest bırakıldı. Mahkeme, 10 bin lira güvence talimatıyla serbest bıraktığı Erkoç Ü. hakkında “yurt dışına çıkış yasağı” ile “haftada bir imza verme zorunluluğu”ndan oluşan adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmetti.

Şişli Belediyesinin Esentepe’deki binasına ateş edilmesine ilişkin gözaltına alınan iki şüpheliden Mehmet Y. savcılıktan, Erkoç Ü. ise mahkemeden serbest bırakıldı

Gözaltında tutuldukları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen şüpheliler Erkoç Ü. ile Mehmet Y’nin, Terörle Mücadele Kanununun 10. maddesiyle görevli İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince ifadelerine başvuruldu.

Savcılık, Erkoç Ü’yü tutuklama istemiyle nöbetçi İstanbul 3 nolu sorgu hakimliğine sevk ederken, diğer şüpheli Mehmet Y’yi ise serbest bıraktı.

Nöbetçi hakimlik, 10 bin lira güvence talimatıyla serbest bıraktığı Erkoç Ü. hakkında “yurt dışına çıkış yasağı” ile “haftada bir imza verme zorunluluğu”ndan oluşan adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmetti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.