MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK, BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, Tarsus Belediyesi’ni ziyaret edip, ilçede bir dizi ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Şevket Can, tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, Tarsus Belediyesi’nin örnek ve başarılı bir belediye olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk’e ilçede yaptığı ziyaretlerde eşlik etti.

İlk olarak MHP İlçe Başkanlığına çıkan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk’ün ayağına kurban kesildi, dualar edildi. Burada bir süre partililer sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Öztürk’ün, Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi’ne yaptığı ziyarete Mersin Milletvekili Adayı Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ve çok sayıda partili eşlik etti.

Alkışlarla Kooperatif binasına giren MHP heyetine kamyoncu esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül, yapılan ziyaret için teşekkür etti.

Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Adayı Baki Şimşek, 7 Haziran’da ülkenin kötü gidişatına dur diyeceklerini söyledi.

Şimşek, “Değerli hemşehrilerim ben Kamyoncular Kooperatif’ine sık sık geliyorum. Kamyoncu esnafı Türkiye’nin 81 ilinde, Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda kelle koltukta tabiri ile geziyor. Can güvenliği olmadan, sosyal güvenliği olmadan hayat mücadelesine devam ediyor ve memleketin yükünü, kahrını çekiyor. Öncelikle hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Yaptığınız iş kutsal ve zor bir iş, kamyoncu esnafı iki gün anahtarı kapatsa, hareket etmiyorum dese bütün Türkiye’de ekmek sıkıntısı olur, aş sıkıntısı olur millet yiyecek bulamaz. Öncelik bu zor şartlarda bu görevi yaptığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar belli değerli hemşehrilerim biz problemleri Türkiye’den daha yoğun bir şekilde yaşıyoruz. Türkiye’nin maalesef üçte birinde güvenlik problemi var, Türkiye’nin üçte birinde rahatlıkla dolaşamıyorsunuz.

Türkiye’nin 81 ilinde bütün vatandaşlarımın huzurla dolaşacağı bir Türkiye vaat ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin en büyük projesi budur” dedi.

Kamyonculuk mesleğinin ülkenin ekonomisini en iyi bilen mesleklerin başında geldiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ülkeyi yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Başkan Can, “Türkiye’mizin ekonomik olarak gidişatını en iyi bilen meslek sahipleri sizlersiniz. Çünkü sizlerin gecesi yok, gündüzü yok, yaptığınız çalışmayla evinize helal bir rızık götürüyorsunuz. Gerçekten sizin yaptığınız meslek kutsal bir meslek. Ülkemizde ekonomik olarak her şeyin başlangıcı akaryakıttır. Akaryakıtı da en çok kullanan meslek sahibi sizlersiniz, akaryakıtın ne kadardan ne kadara çıktığını, yükün İstanbul’dan buraya kadar çoğu zaman akaryakıt parasını dahi kurtarmadan geldiğini sizler biliyorsunuz.

Huzurun olmadığı yerde güven olmaz, güvenin olmadığı yerde saygı olmaz. Yani ekonomi ne olursa olsun, siyaset ne olursa olsun bizim ülkemizde toprağımız, bizim ülkemizde huzurumuz olmadıktan sonra hiçbir şeye yarar mı? Yaramaz.

Allah’a çok şükür sizler bugüne kadar bizlerden duanızı ve desteğinizi eksik etmediniz. Tarsus’umuzda 21 yıldır sizlerin, sizler gibi sağduyulu yaşayan vatandaşlarımızın görüşü ne olursa olsun, dini, milleti ve memleketi ne olursa olsun Tarsus’ta 1994’den bugüne kadar bir şeyi başardık. Sadece seçimi kazanmadık kardeşlimizi pekiştirdik, dostluğumuzu pekiştirdik. Kürt, Türk, Arap ayrımı yapmadık, hakkaniyetle eşit bir şekilde her mahalleye hizmet götürdük. Bu hizmetleri genelde iktidar olmadan biz yaptık. Allah’ın izni ile sizlerin duası ve desteği ile bir iktidar olalım Tarsus’ta değil, Türkiye’de destan yazalım. Tabi bizim olmazsa olmazımız var. Vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı, dinimizi sevmek kaydı ile bütün Tarsuslu hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle girdik girmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, “Biz 46 yıldır bu mikrofonlara alışığız. Ama çok samimi olarak itiraf edeyim ilk defa böylesine ekmeğini taştan çıkaran, ekmeğini yoldan çıkaran ve eminim ki lokması en helal olan insanların karşısında konuşuyorum. Biz yiğidin harman olduğu yerden geliyoruz ama yanlış yere gelmiyoruz, yiğitlerin harman olduğu yere geliyoruz” dedi.

Öztürk, “Sizler ekmeğinizi kazanmak için yol boyu gidersiniz ve çok dikkatli insanlarsınız. Dikkati elden bıraktığınız an evdeki çocuğunuz size hasret kalır, eşiniz size hasret kalır başka yerde sizi bekleyen karnı doyacak insanlar size hasret kalır. Onun için sizler dikkati en yüksek insanlarsınız. Sizlerin 7 Haziran’da da bütün dikkatinizi elinizi vicdanınıza koyarak sendiğe yöneltmenizi istiyoruz. Ya verdiğiniz oyla yine hak hukuk tanımayan zalimler başa gelecek, zulmedecek bu zülüm altında inleyen insanların ahı da sizleri saracak yada memleketin refaha, selamete çıkması için çorbada tuzu bulunanlardan olacaksınız.

Bugüne kadar herkese alabildiğine kadar tolerans tanıdınız alabildiğine imkan verdiniz. Siz daha iyi olsun diye daha güzel olsun diye bu cömertliği yaparken birileri sanki tabii haklarıymış gibi sizden bu oyları aldı ama verdiği sözde durmadı. Eğer sözünde durduklarına inanıyorsanız, bugününüz dünden daha iyi ise, yarın daha güzele ulaşacağınıza inanıyorsanız yolunuza devam edin. Ama düşünmüyorsanız oylarınıza talibiz, ülkeyi yönetmeye talibiz” şeklinde konuştu.

MHP heyeti daha sonra yarenlik Alanında esnaf ziyaretinde bulundular.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.