ETİMESGUTLU GENÇLER AYAŞLI ÇOCUKLARI MUTLU ETTİLER

Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Ayaş Ilıca Köyü İlkokulu’na sürpriz bir ziyarette bulundular. Etimesgutlu gençler, yaptıkları araştırmayla Ilıca İlkokulu öğrencilerinin ihtiyaçları olduğunu tespit ettiler….

Etimesgutlu gençler, yaptıkları araştırmayla Ilıca İlkokulu öğrencilerinin ihtiyaçları olduğunu tespit ettiler. Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri de yanlarına alan gençler, köyün yolunu tuttular. Ellerinde hediye paketleriyle okula giren ağabeylerini gören öğrenciler, kısa süreli şaşkınlık yaşadılar.

HEDİYE DAĞITTILAR
Daha sonra futbol, basketbol, voleybol topları, ayakkabı, kıyafet, takım formaları, kol saatleri, boyama ve hikaye kitaplarından oluşan hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Birleştirilmiş 2 sınıfta 17 öğrencinin eğitim gördüğü okula bir de bilgisayar hediye edildi. Hediyelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşadılar. Öğrenciler de 23 Nisan’da yaptıkları gösterileri ağabeyleri için yeniden sahnelediler. Programa köyün sakinleri de ilgi gösterdi.

Gençlik Meclisi üyeleri, öğrencilere telefon ve iletişim bilgilerini vererek herhangi bir sıkıntıları olmaları durumunda aramalarını istediler. Öğrenciler de gençlik meclisi üyelerine teşekkür ederek yolcu ettiler. Okul ziyaretine Etimesgut Kent Konseyi Başkanı Nazım İlgi ve Etimesgut Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Açar refakat etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.