ALANYA BELEDİYESİ YENİ ALINAN ARAÇLAR İÇİN DUA TÖRENİ DÜZENLİYOR

Alanya Belediyesi’ne yeni alınan araçlar için tanıtım ve dua töreni düzenlenecek. Yeni alınan 48 adet iş makinesi ve aracın dua töreni 30 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da protokol üyeleri ve vatandaşların katılımı ile Belediye Hizmet Binası arkasındaki meydanda gerçekleştirilecek.

48 ADET YENİ ARAÇ VE İŞ MAKİNASI ALINDI

Büyükşehir Yasası ile sınırları genişleyen Alanya Belediyesi, ilçenin her yerinde etkin ve hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirdi. Bir yıl içinde alınan 48 adet yeni iş makinesi ve araç, yarın düzenlenecek dua töreni ile Alanya halkına hizmet vermeye başlayacak. Yeni alınan araç filosunda 3 adet çöp kamyonu, 3 adet çöp süpürme aracı, 8 adet motosiklet, 10 adet binek kamyonet, 5 adet kasalı binek kamyonet, 3 adet damperli kamyon, 1 adet yüklenici iş makinesi, 1 adet ekskavatör, 1 adet su tankeri, 2 adet silindir, 3 adet grayder, 1 adet kepçe, 1 adet çekici yer alıyor. 2 adet cenaze nakil aracı, 1 adet cenaze yıkama aracı ve 1 adet cami temizleme aracı da yeni alınan hizmet araçları arasında bulunuyor.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DUA MERASİMİNE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Yasası ile genişleyen bölgeye daha iyi bir şekilde hizmet etmek için araç filosuna yeni iş makineleri aldıklarını, özellikle fen işleri ve temizlik işleri müdürlüğünü yeni araçlarla güçlendirdiklerini söyledi. Yarın saat 14.00’de Belediye Hizmet Binası arkasında düzenlenecek dua merasimine herkesi davet eden Başkan Yücel, “Güçlenen ekibimizle Alanya halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.