BAHAR ŞENLİĞİNDE, TARSUSLULAR SOMER’İN ŞARKILARI İLE COŞARKEN, AREF’İN İLLÜZYON GÖSTERİSİ İLE BÜYÜLENDİ

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilki yapılan ‘Bahar Şenliği’nde Tarsuslular unutulmaz bir gün yaşadılar. Ünlü sanatçı Kadir Somer seslendirdiği parçalarla Tarsusluları coştururken, ‘Yeteneksiz Sizsiniz’ yarışma programıyla tüm Türkiye’de tanınan ünlü illüzyonist Aref Ghafouri illüzyon gösterisi ile adeta büyüledi.

Antik Roma Yolu önünde düzenlenen programda ilk olarak Kadir Somer sahne aldı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Kadir Somer seslendirdiği parçalarla izleyicileri coşturdu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda Kadir Somer büyük alkış aldı.

Kadir Somer’e Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, günün anısına plaket ve çiçek verdi.

Daha sonra sahne alan Yetenek Sizsiniz programıyla tüm Türkiye’de ün kazanan Aref Ghafouri yaptığı illüzyon gösterisiyle herkesi etkilemeyi başardı.

İllüzyon gösterisi ile izleyenleri hayran bırakan ve seyircileri de gösterisine dahil eden Aref’in kaşıkları bükmesi hayretle izlendi. Seyircilerin aklından tuttuğu rakamları bilen, gösteri sırasında seçilen kartı ve yazıyı çok önceden bir kağıda yazmış olan Aref beğeni topladı. Bir bayanı havada uçurmasıyla büyük alkış alan Aref, finalde yaptığı gösteride ise yürekleri ağızlara getirdi. Kolları seyirciler tarafından sımsıkı bağlanan Aref, yanan bir ipin bulunduğu ölüm kapanından 60 saniye içinde kurtuldu. Aref, programın sonunda Belediye Başkanı Şevket Can’la birlikte seyircilerle selfie çekti.

Aref’in çok güzel bir program sergilediğini dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can,

Bahar Şenlikleri’nin her programını ayrı bir tarihi mekanda yapacaklarını söyledi.

Amaçlarının Tarsus’un tarihi ve turistik mekanlarını tanıtmak ve vatandaşlarla birlikte güzel zamanlar geçirmek olduğunu ifade eden Başkan Can, “Bugün ilkini düzenlediğimiz Bahar Şenliği programı çok güzel geçti. Bizlerin bu etkinliği düzenlememizdeki gayemiz şehrimizde birlikteliğimizin daim olması, kardeşliğimizin pekişmesi, dostluğumuzun artması için bu programları haftada bir gün şehrimizin değişik yerlerinde düzenleyeceğiz. Cenab-ı Allah bizlerin birliğini, beraberliğini bozdurmasın, Cenab-ı Allah şehrimizde kardeşçe, dostça yaşamayı hepimize nasip etsin diyorum güzel günlerde görüşmek dileği ile hepinize hayırlı günler diliyorum” dedi.

Başkan Can, Aref’e çiçek ve teşekkür plaketi verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.